Hoşgeldiniz / Welcome

Dünyama attığınız bu adımın size yanlız olmadığınızı hissettirmesi ümidiyle...
With the hope that the step you have taken into my world will make you feel you are not alone...

10 Aralık 2011 Cumartesi

Küçük Mutluluklar / Bits of Happiness

Şu küçük üzeri rengarenk şekerle kaplı, içi çikolata tatlı minik düğmeleri hep sevmişimdir kendi çocukluğumdan beri. Bir aile dostumuz yurtdışından gelirken bize o zamanki boyumuzda bir kutu getirmişti onlardan, ye ye bitmemişti, ne çok sevinmiştim. Pek te sağlıklı bir beslenme tarzı olmamakla birlikte kabullenmişimdir onların çocukların hayatındaki yerini... Ama hiç bu kadar sevmemiştim o küçük tatlı renkleri, öğretmeni merdivenlerden aşağı koşar adım inip te "CAN bir bonibon yedi" diyene kadar! Nasıl yani, CANcığım eline alıp kendi isteğiyle ısırarap birşey mi yemişti, hem de okulda, şaka gibi ama gerçek :)

Biliyorum nedir olay diyecektir birçok insan ama bilenler bilir, o ilk ısırıklar çok değerli olabilir...

I have liked those small button-like sweets covered with colorful candy and having chocolate taste inside ever since my own childhood. Once a family friend had brought us a box as tall as I was then and it had lasted so long, I had liked it so much. Although not a very healthy diet I have accepted their place in children's lives. But I have never liked those colored tastes as much until my CAN's teacher came running down the stairs saying, "CAN ate an M&M"! How, my CAN has taken something in his hand and ate it biting with his own choice, and at school, like a joke but true :)

I know that most people would say what's the occasion, but those who has lived it would know those first bites could be precious...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz en kısa zamanda yayınlanacaktır.