Hoşgeldiniz / Welcome

Dünyama attığınız bu adımın size yanlız olmadığınızı hissettirmesi ümidiyle...
With the hope that the step you have taken into my world will make you feel you are not alone...

16 Aralık 2011 Cuma

Arkadaşlar / Friends

İnsanın hayatta kaç gerçek arkadaşı olur? Ne kadarı az, ne kadarı çoktur? Peki ya bir arkadaşlık ne sürede kurulur? Uzun yıllara dayanan bir mazi olmadan kısacık bir dönemde filizlenenler daha mı az bulunur? Arkadaş dediğin insanla ne sıklıkla görüşülür? Hergün konuşmak mı, her biraraya geldiğinde konuşacak birşeyleri olmak mı önemlidir? Kimdir arkadaş, kimler arkadaş olur? Nedir insanları böyle sıkı sıkı birbirine bağlayan, paylaştıkça artan şey?

Bilmiyorum ama kendimi şanslı hissediyorum. Hayatımda gerçekten arkadaşım diyebildiğim insanların varlığı için şükrediyorum. Çünkü biliyorum eşim (en iyi arkadaşım, ruh ikizim) başta olmak üzere tüm arkadaşlarım olmasa bugün burada olamazdım. Ve CANımın da böyle bir hazineye sahip olmasını diliyorum. Onu dinleyen, anlayan, olduğu gibi kabul edip, seven, destek olan insanlar...

Küvöz kardeşliği derlerdi biz Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesi'ndeyken, şimdi o kardeşlerin hepsine kucak dolusu sevgiler yolluyoruz kalbimizin taa derinlerinden, ağlamadan, gülümseyerek!

How many real friends does a person has in life? How much is few, how much is many? How long does it take to build a friendship? The ones blossoming in a short time without long past years, are they more remarkable? How often do you interact with a person you call a friend? Which is more important, to speak every day or to have something to speak of each time you get together? Who is a friend, who make up friends? What is that thing that ties up people so closely, that increases as we share?

I do not know, but I feel lucky. I am thankful for the existence of people in my life who I can call my friend. Because I know I wouldn't be where I am now if it wasn't all my friends, and primarily my husband (my best friend, my soul-mate). And I wish my CAN has this kind of treasure as well. People who listen, understand, accept as is, love and support...

They used to say incubator sibling-ship when we were in the NICU, now we send armful of love to all those siblings from the buttom of our hearts, without crying, smiling!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz en kısa zamanda yayınlanacaktır.